Een Instalike voor Sofie Senden

Een Instalike voor Sofie Senden

Vandaag geef ik een Instalike aan Sofie Senden.Een 22-jarig Belgisch meisje met een Instagram account waar ik op slag verliefd op werd.Vandaag toont ze haar 5 leukste foto’s van haar account.

Een Instalike voor Sofie SendenDeze foto is altijd al één van haar favorieten geweest omdat ze vindt dat de foto liefde uitstraalt. De ezels waren heel erg bang toen ze haar voor de eerste keer zagen, maar toen ze dichterbij kwam en ze rustig benaderde, merkten ze dat ze geen slechte bedoelingen had. Ze werd al snel omsingeld en deze ezel liet zich knuffelen. Ze vind het echt een hele lieve foto!

Een Instalike voor Sofie Senden

Deze foto werd genomen op één van haar favoriete dagen uit het jaar 2017. Sofie organiseerde een vegan picknick voor een hele boel vrienden en mensen die ze nooit eerder ontmoet had. Het evenement ging door in onze tuin, tussen de dieren, iedereen vond het eten lekker en kon goed met mekaar opschieten. Het weer was perfect en iedereen was zo blij die dag. Nooit zal ze die dag vergeten!

Een Instalike voor Sofie Senden

Deze foto werd genomen tijdens een fotoshoot voor een e-book waar Sofie momenteel aan werk. De setting van deze foto vindt ze erg mooi en het eten ziet er zo lekker uit. Misschien wordt dit wel de cover van haar e-book.

Een Instalike voor Sofie Senden

Deze twee schaapjes heeft Sofie gered van de slacht. Ze zouden er nu niet meer zijn zonder hun tussenkomst. Ze heeft hen geholpen, maar zij mij ook. Dankzij deze twee is mijn droom om een animal sanctuaria te openen waargemaakt. Zij hebben alles in gang gezet. Het was de start van iets moois en daarom vindt ze deze foto zo leuk. Ze zien er zo schattig en lief uit. Dankbaar dat ze gered werden.

Een Instalike voor Sofie Senden

Dit zijn melkkoeien die worden uitgebuit. Ze kennen geen mensenliefde dus ze waren erg bang toen ze me zagen. Om de één of andere reden merkten ze dat Sofie helemaal geen slechte bedoelingen met ze had. Ze wou een foto met ze maken om die te verspreiden op mijn sociale media, zodat mensen inzien hoe lief en intelligent ze zijn. Jammer genoeg was ze niet in staat deze koeien te redden, maar wel om bewustzijn te creëren onder de mensen en dat is wat ze probeert te doen.

Wat is jouw favoriete instagram account?

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *