Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen

Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Volgende week is het Valentijn. Valentijn is zo’n feestdag waar de ene persoon dol op is en waar de andere een afkeer aan heeft. Persoonlijk vind ik Valentijn een dag waarop ik mezelf, maar ook mijn geliefden extra verwen. Een dag waarop ik nog maar eens zeg dat ik ze enorm dankbaar ben en dat ik van ze hou. Maar voor het zover is wil ik mijn favoriete Valentijns blogpost met jullie delen. Want de bloggers achter deze fantastische posts wil ik vandaag in de watten leggen.

Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Flying foodie (http://www.flyingfoodie.nl/recept/valentijns-red-velvet-chocolademelk/)
De liefde gaat door de maag. En daar hebben heel wat foodbloggers op in gespeeld. Paulien deelt met jullie haar recept van een Red Velvet marmer cake. Maris van Flying Foodie deelt een Instagram waardige Red Velvet Chocolademelk. Annekoen Digitaal leert ons Roze koeken hartjes bakken. Terwijl Suzanne van ‘Wat eet je dan wel’ ons aanspoort om vegan kokosbonbons te maken. The Lemon Kitchen deelt met ons het recept van een unieke chocoladetaart met passievrucht. En tenslotte deelt Elien Cuisine een recept voor een heerlijke valentijnscake.
Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Uit Pauline’s Keuken (https://uitpaulineskeuken.nl/2018/02/red-velvet-marmercake.html)
Maar wat moet je nu kopen voor je geliefde? Inspiratie genoeg te vinden. Maar Laura Mariska had het zelf wat moeilijk bij het zoeken naar een geschikt cadeau. En om jullie te helpen in de zoektocht deelt ze vijf cadeautips. Manon deelt dan weer cadeauinspiratie die met items waar je jezelf ook mee kunt verwennen. Juuls wijst de mannen weg in de sieradenwereld en Sixpacks deelt leuke gadgets die je kunt geven aan je geliefden. BeautytesterSofie leert ons dat ringen passé zijn en dat je beter een armbandje kunt geven. Terwijl Plantenfestijn ons aanraadt om een orchidee te kopen. En mocht je nog steeds niet weten wat je je partner of vriend(in) wil geven dat kan je gaan voor een gepersonaliseerd cadeau uit de lijst van MyHappyKitchen.
Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Annekoen Digitaal (https://annekoendigitaal.blogspot.be/2018/02/roze-koeken-hartjes.html)
Nu je een cadeau hebt en iets lekker hebt gebakken is het tijd om uit te zoeken hoe je Valentijn wil spenderen. Je kan lekker een filmpje kijken. Daphne Lipman en Een Goed Verhaal vertellen welke. Mama ABC leert ons waar je overal op Valentijnsdate kan aan de westkust. Terwijl Mr Polished ons even een mannelijke inkijk heeft op het gebeuren geeft Unicorns And Fairytales een iets vrouwelijker perspectief
Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Wateetjedanwel: http://wateetjedanwel.nl/valentijnsdag-kokosbonbons/
Ben je een mama dan kan je kinderen laten knutselen met de Valentijns knutsel ideëen van Mamaliefde. Ben je een man en weet je het even helemaal niet meer dan heeft Enigma jouw tips. Want alhoewel vrouwen vaak vertellen dat ze niets verwachten op deze bijzondere feestdag is het toch aangeraden om rekening houden met enkele dingetjes.
Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Plantenfestijn (https://plantenfestijn.com/2018/02/05/fijne-valentijn-de-ravello-orchidee/)
Mocht je toch nog onzeker zijn over je Valentijnsdate dan helpt Lindsey je graag. Tenslotte wil ik nog even meedelen dat House Of Tessa enkele leuke Printable Valentine Cards beschikbaar heeft en dat Fenne en Sanne er zo mooi uit zullen zijn op 14 februari. 
Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen
Foto door Maudgeniet (https://www.maudgeniet.nl/ukkiegeniet/kleding/twinning-outfit-valentijnsdag/)
Natuurlijk zijn er ook mensen die gewoon niet houden van Valentijn omdat ze zich niet zo goed in hun vel voelen of net gebroken hebben met hun partner. Mocht jij iemand zijn die zich even niet goed voelt dan kan je altijd terecht bij The Stubborn way.
Hoe vier jij valentijn?

BewarenBewaren

8 thoughts on “Enkele blogposts rond Valentijn die je zeker niet mag missen

  1. Heel erg bedankt om mijn artikel toe te voegen ! (Enigma)
    Laat gerust iets weten als je nog eens gastschrijvers zoekt rond een bepaald onderwerp… 🙂

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *