De 6 dingen waar ik inspiratie uit haal

De 6 dingen waar ik inspiratie uit haal
Af en toe weet ik het niet meer. Weet ik niet meer wat ik moet schrijven voorjullie. Gelukkig heb ik een aantal zaken die me inspiratie geven. Die mijn hoofd terug bom vol ideeën stopt. Vandaag deel ik mijn inspiratiebronnen met jullie.

  1. Blogs: Bloggers die over dezelfde onderwerpen schrijven als jij zijn vaak de beste inspiratiebron. Natuurlijk kan je hen niet zomaar kopiëren, maar je kan wel inspiratie halen uit hun artikelen. 
  2. Boeken: Ik heb een aantal boeken waaruit ik veel inspiratie kan halen en die deel ik dan ook graag met jullie. Het eerste boek is ‘On top’ van Anna Nooshin, zij vertelt in haar boek hoe ze gegroeid is tot wie ze nu is. Vervolgens ‘Love, Tanya’ , een boek waarin ze niet alleen haar leven beschrijft maar ook lijstjes meegeeft die kunnen leiden naar een nieuw blogbericht. Tenslotte raad ik jullie het boek ‘Het blogboek’ van Kelly Deriemaeker aan. Het blogboek is een boek vol inspiratie, tips & tricks en frisse ideeën die ervoor zorgen dat je weer veel zin hebt om achter je laptop te gaan schrijven.De 6 dingen waar ik inspiratie uit haal
  3. Podcasts: ik ben een enorme podcast fan en ik zou jullie elke podcast kunnen aanraden. Maar de podcasts die me het meeste inspiratie geven voor mijn blog zijn: ‘Ctrl Alt Delete’, ‘De beste social media podcast’ en ‘The influencer podcast’.
  4. Sporten: sporten is de ideale manier om je volledig op jezelf te kunnen concentreren. Het zorgt ervoor dat je even je gedachten op nul kan zetten waardoor je er daarna dubbel en dik tegenaan kan gaan. 
  5. Bestudeer: er zijn heel wat schrijvers die hun beste ideeën krijgen terwijl ze mensen bestuderen of gesprekken afluisteren. Ik ook! Ik hou ervan om rustig in een cafétje mensen te bestuderen. Dat klinkt creepy, maar dat is totaal niet. Ik kijk gewoon graag, ik observeer graag. 
  6. Baden: mocht je liever niet naar buiten gaan om te sporten, dan kan je ook gewoon even in bad gaan met een lekkere bath bomb. Baden geeft me namelijk een gelijkaardig effect als sporten.
Waar haal jij je inspiratie uit?

BewarenBewaren

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *