Een Instalike voor Fredography

Een Instalike voor Fredography

Vandaag geef ik een Instalike aan Fredography. Een 25-jarige fotograaf uit Antwerpen die jullie allemaal al kennen. Want ik interviewde hem voor dit magazine eind november. Zijn Instagram staat net als zijn blog vol met prachtige foto’s. Maar wat zijn favoriete foto’s uit zijn feed?

Een Instalike voor Fredography

Deze foto nam Frederic in een experimentele bui. Hij wou namelijk zijn nieuwe lens testen en het oog van een goede vriend was het perfecte onderwerp. Uiteindelijk werd het resultaat zo leuk dat hij uitvergroot in het Boar heeft uitgehangen.

Een Instalike voor Fredography

Deze foto is het resultaat van niet opgeven en blijven doorgaan. Na een dag vol tegenslag met het weer, waardoor zijn uitstap bijna volledig in het water was gevallen, besloot de hemel toch open te breken bij zonsondergang, waardoor hij enkele prachtige shots kon maken.

Een Instalike voor Fredography

Koeien zijn het perfecte onderwerp. Dat bewijst Fred met deze fantastische foto. Deze prachtige dieren keken namelijk recht in de lens en namen een identieke houding aan.

Een Instalike voor Fredography

Vervolgens hebben we deze leuke foto. Deze foto is het resultaat van een snelle trip naar wat verder in de straat toen de sneeuw al aan het smelten was. Met een macrolens in de hand die hij al een tijdje niet meer had boven had gehaald, was hij klaar voor dit millimeter werk.

Een Instalike voor Fredography

Tenslotte hebben we deze foto. Voor deze foto van de omstreden kerncentrale in Doel moest de timing echt meezitten. Dat hij eerst verloren was gereden naar de locatie was dus niet echt ideaal. Maar zijn geduld in het koude weer heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Wat een leuke shot!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *