6 Blogger apps die ik niet meer kan missen

Als er één item is die ik altijd bij me heb is het mijn smartphone. Ik kan er bijna niet meer zonder. Niet alleen omdat ik zo altijd bereikbaar ben, maar ook omdat er enkele super handige apps staan die ik gebruik om mijn blog naar een hoger niveau te tillen. 

VSCO

Mocht je deze applicatie nog niet hebben staan, raad ik je aan om hem meteen te installeren. Ik gebruik deze app namelijk om al mijn foto’s te bewerken voor ik ze op Instagram plaats. Voor het Instagram account van BLGR. en Girlline gebruik ik de filter G3, voor het Instagram account van MagicSandCastle gebruik ik C1. Beide filters zijn volledig gratis!

Adobe Spark Post

Omdat ik veel foto’s plaats op MagicSandCastle met een leuke quote kan ik de app Spark Post niet meer missen. Deze applicatie is namelijk een must have voor het zetten van tekst op je foto en dankzij de leuke designs hoef je geen grafisch genie te zijn.

YT Studio

Heb jij een YouTube account? Dan kan deze app niet ontbreken op je smartphone. In deze applicatie kan je namelijk reacties beantwoorden, statistieken bekijken, video’s beschrijvingen wijzigen, ….

Bloglovin’

Met deze app kan je onderweg blogberichten lezen zonder dat je elke blog apart hoeft te openen. Super handig!

WordPress

Indien je je website host via wordpress.com is deze app hemels. Voor mensen die hosten via wordpress.org vind ik hem minder handig.

Google Analytics

Deze app laat je toe om overal je statistieken raad te plegen. Ideaal voor bloggers die dol zijn op de cijfertjes achter hun blogberichten.

Paginabeheerder

Mocht je een Facebookpagina hebben voor je blog dan is deze app super handig! Je kan niet alleen statistieken bekijken via je smartphone, maar ook reacties beantwoorden en facebookposts plaatsen.

Welke applicatie gebruik jij het liefst om je blog/ je social media te boosten?

2 thoughts on “6 Blogger apps die ik niet meer kan missen

  1. Leuk! VSCO heb ik niets mee, ik gebruik in plaats daarvan Snapseed, echt een perfecte app waarmee zelfs hellende gebouwen netjes rechtgetrokken kunnen worden… ?

    Daarnaast de apps WordPress, Canva en Bloglovin. Filters gebruik ik alleen op Instagram, foto’s op mijn blog pas ik handmatig aan.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *