Alle vloggers doen mee aan Vlogmas 2017

Alle vloggers doen mee aan Vlogmas 2017

Nog maar 5 dagen tot en met Kerstmis, dus eigenlijk komt dit blogbericht te laat. Maar wil je het aftellen naar je favoriete feestdag nog leuker maken, ga dan even kijken naar alle onderstaande vloggers die meedoen aan Vlogmas.

Boncolor

Ik ben sowieso al gek op Bonnie, maar Bonnie en Nick met een kersttintje zijn nog duizend keer plezanter! Vooral omdat ze een zelfgemaakte adventskalender hebben vol met verrassingen die ze om de beurt mogen openmaken.

LotteLovesBeauty

Dit jaar keek ik elke week uit naar een nieuwe weekvlog van Lotte, afvragend waarom ze niet dagelijks vlogt. Maar speciaal voor ons doet ze dit tijdens vlogmas wel. Heerlijk!

Lifestylespot

Paulien doet al enkele jaren mee aan vlogmas, maar dit jaar is het extra leuk want ze is nog maar net verhuisd met haar vriend. Nu hebben ze hun eigen huis waar alles nog zo nieuw is.

Ellenismyname

Ellen heb ik een tijdje geleden ontmoet op de Press Days en net daarom is het nog zoveel leuker om haar vlogmas vlogs te bekijken. Het leukste aan haar vlogs is het feit dat zij momenteel in de blok zit, waardoor studenten zich kunnen spiegelen aan haar video’s.

Diesna Loomans

Diesna leerde ik kennen dankzij dit blogbericht. Diesna is een Nederlandse moeder van een super schattige dochter van 7 jaar oud. Dus een ideale vlogmas voor de moeders onder mijn lezers. Daarnaast is ze blogger, editor en schreef ze het ebook ‘Ohmyfitness’.

LiveLikeFloor

Floor leerde ik kennen via dit blogbericht. Floor is een enthousiaste tiener die op haar Youtube kanaal video’s maakt over beauty, fashion en lifestyle. Tijdens vlogmas krijgen we een unieke kijk in haar middelbare schoolcarrière.

WouterWaayer

Ben jij op zoek naar een mannelijke vlogger die dit jaar meedoet aan vlogmas, dan kan je terecht bij Wouter.

Sjarlie

Sjarlie is een vlogger uit Nederland, maar op haar kanaal spreekt ze  engels.

Fectopiablog

Sarah is een West-Vlaamse vlogger die gedurende deze periode elke dag een video upload. Dit kunnen vlogs zijn, maar ook DIY’s, tutorials, bakvideo’s, …. . En dit allemaal in het engels.

NinaMarije

Ook Nina doet mee aan vlogmas, elke dag maakt ze een nieuwe vlog waarin ze haar december maand aan ons toont. Ze filmt elke video een dag voordien, wat super handig is. Net als LiveLikeFloor ook nog in de middelbare school.

SabrinaPutri 2.0

Net als Lifestylespot is Sabrina ook net verhuisd. Sabrina is met een vriendinnetje alleen gaan wonen. En dat maken haar vlogmas vlogs zoveel leuker!

AllAboutLeonie

Leonie vlogt normaal wekelijks maar speciaal voor ons maakt ze tijdens vlogmas dagelijks vlogs. Waardoor wij elke dag een klein beetje Leonie in de huiskamer hebben.

Zo dit waren ze allemaal! Mocht ik enkele Nederlandse of Belgische
vloggers vergeten te melden hebben, wil ik me alvast excuseren.
Ik ben namelijk zoveel mogelijk YouTube kanalen afgelopen op
zoek naar vlogmas video’s.

Naar welke vlogger kijk jij het liefst tijdens vlogmas en van welke vlogger vind je het jammer dat ze niet meedoen aan vlogmas? 

1 thought on “Alle vloggers doen mee aan Vlogmas 2017

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *