Een Instalike voor Isabelle

Een Instalike voor Isabelle

Vandaag geef ik een Instalike aan Isabelle. Een 27-jarige Belgische blogger met een Instagram account waar ik alleen nog maar van kan dromen. Op haar account vind je alles terug. Prachtige productfoto’s, selfies, outfit foto’s, … . Maar wat zijn nu eigenlijk haar favoriete foto’s?

Een Instalike voor Isabelle

Deze foto nam Isabelle met haar vriend enkele tellen nadat ze de sleutels van hun huis kregen.  Ongeveer één jaar geleden beleefden ze dit gelukkige moment en nog steeds zijn ze erg blij met hun keuze. Alhoewel ze momenteel nog aan het verbouwen zijn. Maar in januari trekken ze in hun nieuwe woonst.

Een Instalike voor Isabelle

Deze foto van Isabelle en haar schoonzus koos ze uit omdat ze hier voor het eerst werd uitgenodigd op een persevent. Isabelle was hier erg nerveus voor maar gelukkig had ze een leuke avond.

Een Instalike voor Isabelle

Als derde foto koos ze voor deze outfit post. Een foto die gemaakt werd tussen de rommel op hun binnenkoer. Een foto waar ze zeer trots op is omdat ze vroeger outfit posts een beetje moeilijk vond. Maar nu ze al wat afgevallen is staat ze een stuk zelfzekerder voor de lens.

Een Instalike voor Isabelle

Op deze foto ben ik ook wel een beetje verliefd. Isabelle haar konijn is zo schattig. En elke keer als ze een blogbericht schrijft of als ze foto’s neemt dan komt ze bij haar zitten.

Een Instalike voor Isabelle

De laatste foto is gewoon een toffe selfie. Een selfie waar ze erg leuk opstaat met haar bril en een simpele make-up look.

Wil je meer leuke foto’s van Isabelle zien klik dan zeker op deze link.

Welke Belgische/ Nederlandse Instagrammer verdient volgende keer een Instalike?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 thoughts on “Een Instalike voor Isabelle

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *